GESLOTEN WEGEN MAATREGELEN CORONA

 

Bestellen kan nog altijd:

Bel: 014 708198

Geef de bestelling telefonisch door. We noteren de bestelling, geven de lever datum door en noteren de benodigde gegeven.

Mail: info@hairatall.be

Stuur uw bestelling via e-mail, we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

PB via Facebook

Ook via facebook kan u bestellingen doorgeven. We proberen de berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor Alle Krultypes

Je krullen gedefinieerd op jouw manier

Verbeter, laat je krullen herleven en geef ze textuur met CHI Aloe Vera. Doordrenkt met Agave Nectar en een Super Hydration-mengsel, vult Aloë Vera aan en brengt vocht in, om krullen gemakkelijker te onderhouden en te beschermen tegen humidity.

Door je natuurlijke krulpatroon uit te nodigen om met zijn vorm te pronken, worden de voordelen gemaximaliseerd om vocht en retentie te versterken en de elasticiteit en definitie te verhogen.
Gebruikt als dagelijks haarverzorgingsproduct, gaan delicate krullen van saai naar fantastisch met verbeterde glans en sterkte.

Het maakt niet uit of haar fijn, dik, levenloos, weerbarstig, droog of broos is, CHI Aloë Vera helpt bij het creëren en onderhouden van veerkrachtige, gezond uitziende krullen die zacht aanvoelen als zijde!

 

 

VIER PRODUCTLIJNEN VOOR ELK SOORT BAARD

Proraso is begonnen met de groene lijn, met gegarandeerde versheid, daarna hebben we ons uitgebreid met gespecialiseerde lijnen die voldoen aan speciale kenmerken en behoeften. Het is een evolutie, maar een die onze authenticiteit nooit uit het oog heeft verloren.

 

Proraso-producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. De enige uitzonderingen zijn De scheerkwast die is gemaakt van natuurlijke borstelharen en de snorwax die bijenwas bevat. Bovendien is er, in overeenstemming met Europese cosmeticaverordening 1223/2009, geen product op dieren getest.